Sekulaarien tiedemiesten itsepetos

Share |
04.01.2017

ko.PNG

Monet tiedemiehet uskovat, että avaruusolennot ovat yrittäneet ottaa meihin yhteyttä lähettämällä radiosignaaleja kaukaa avaruudesta, uutisoi kauppalehti. Kauppalehden artikkelissa sanotaan, että:

  • ”Kaksi erillistä tähtitieteilijäryhmää on äskettäin havainnut radiopurskeita Ajomiehen tähdistöstä. Ne tulevat noin kolmen miljardin valovuoden päästä Linnunradasta. Signaalit ovat vain joidenkin millisekuntien mittaisia, mutta erittäin voimakkaita. Lyhyen keston vuoksi niiden dokumentointi ja tutkimus on vaikeaa… monet tähtitieteilijät uskovat, että kyseessä ovat avaruusolennot, jotka yrittävät ilmoittaa läsnäolostaan. ”

Miksi monet tähtitieteilijät uskovat, että kyseessä ovat avaruusolennot, jotka yrittäisivät ottaa meihin yhteyttä? Siksi, että he uskovat näiden radiosignaalien kuljettavan informaatiota. Signaalin havaitseminen herättää ajatuksen informaation havaitsemisesta, koska signaaleja voidaan käyttää informaation viestinnässä. Mikäli tutkijat havaitsisivat koodatun signaalin, niin he olisivat varmoja siitä, että sen alkuperä (lähettäjä) on älykkäässä olennossa, koska tieteelliset kokeet ovat osoittaneet, että koodattua informaatiota ei synny sattumalta, vaan koodattu informaatio (koodikieli) on aina havaintojen perusteella lähtöisin alkujaan älystä.

Monet tähtitieteilijät uskovat siis, että signaalien takana ovat avaruusolennot, koska signaalit voivat viitata koodattuun informaatioon, joka tieteellisten havaintojen valossa, olisi varma merkki älykkäästä aiheuttajasta. Koska signaalit ovat olleet vain joidenkin millisekuntien mittaisia, niin siksi niiden dokumentointi ja tutkimus on ollut vaikeaa ja varmuutta koodatusta informaatiosta ei ole, mutta jo orastava mahdollisuus siihen on saanut monet tutkijat uskomaan, että kyseisten signaalien takana täytyy olla älykäs lähettäjä.

On järkeenkäypää, loogista ja johdonmukaista ajatella, että jos löydämme koodattua informaatiota sisältävän signaalin (viestin), niin sen täytyy olla peräisin älykkäästä aiheuttajasta. Tämän vuoksi jo pelkkä mahdollisuus siitä, että nämä hyvin pienet ja olemattomat radiosignaalit (radiopurskeet) sisältäisivät koodattua informaatiota, saa useat tutkijat uskomaan, että älykkäät syyt (avaruusolennot) ovat niiden takana, vaikka mitään varmuutta koodatusta informaatiosta ei vielä olekaan.

Erityisen mielenkiintoiseksi asian tekee se, että suurin osa näistä samoista tiedemiehistä, jotka uskovat maailman ulkopuolisen älykkyyden olevan näiden signaalien takana, ovat tietävinään ”varmasti”, ettei esimerkiksi ihmisten solujen täsmällisesti koodattu informaatio, jotka kuuluisan tähtitieteilijän Carl Saganin mukaan sisältävät jo yhdessä yksikössä enemmän informaatiota kuin Yhdysvaltain kongressin kirjasto, voi olla älykkään syyn aiheuttama.

Kun sekulaarit tiedemiehet katsovat laboratoriossa solua ja havaitsevat sen sisältävän enemmän koodattua informaatiota, kuin Yhdysvaltain kongressin kirjaston, niin he ovat tietävinään varmasti, että tämä suunnaton määrä täsmällisesti koodattua informaatiota, ei voi olla peräisin älykkäästä aiheuttajasta.

Mistä tämä suunnaton ristiriita johtuu? Sillä kaikki tieteelliset kokeet ja havainnot ovat osoittaneet, että koodattua informaatiota voi syntyä vain älyn kautta. Juuri tämän vuoksi pelkkä mahdollisuus pienten radiosignaalien sisältämästä koodatusta viestistä, saa useat tutkijat vakuuttuneiksi siitä, että maailman ulkopuolinen älykkyys yrittää ottaa meihin yhteyttä. Miksi sitten solujen sisältämät suunnattomat määrät täsmällisesti koodattua informaatiota eivät saa sekulaareja tutkijoita ajattelemaan, että älykkyys voisi olla solujenkin sisältämän koodatun informaation takana?

Syy on hyvin yksinkertainen. Sen tosiasian myöntäminen, että solujen sisältämä koodattu informaatio olisi älyn tuottama koodi, tuhoaisi heti heidän sekulaarin maailmankuvansa, joka perustuu materialistisiin uskomuksiin siitä, että elämä olisi syntynyt itsestään ilman mitään älykästä aiheuttajaa. Vielä karmivampi ajatus sekulaareille tutkijoille on se, että mikäli solujen sisältämä suunnaton informaatio tunnustettaisiin älyn tuottamaksi, niin se viittaisi silloin liian täsmällisesti siihen, että Raamatun kuvaama ilmoitus Luojajumalasta, joka on luonut kaiken elämän Sanansa (informaation) kautta, näyttäisi pitävän täysin yhtä sen kanssa, mitä tiedemiehet löytävät todistusaineistosta. Ja juuri tämä ei ole sallittua, koska se tuhoaisi sekularismin ja osoittaisi kristinuskon olevan oikeassa.

Tämän vuoksi niin monet sekulaarit tiedemiehet ovat suunnattomassa ristiriidassa ajattelunsa kanssa. Sillä jo pelkkä mahdollisuus koodatun informaation löytymisestä avaruudesta, saa heidät uskomaan, että avaruusolentoja on olemassa, mutta suunnaton määrä koodattua informaatiota, jonka he löytävät solujemme sisältä ei saa heitä uskomaan tämän uskomattoman monimutkaisen ja hienosti pakatun koodikielen olevan lähtöisin älystä, koska se viittaisi liian selkeästi Raamatun Luojajumalaan. Sekulaarit tutkijat kykenevät uskomaan avaruusolentoihin, koska se ei tuhoa heidän sekularismiaan eivätkä avaruusolennot vaadi heitä kuoleman jälkeen tilille heidän synneistään.

Sen sijaan ajatus Luojajumalasta joka vaatii jokaisen ihmisen tilille synneistään viimeisellä tuomiolla, on ajatus joka ei ole hyväksyttävissä sekulaarin ideologian valossa. Näin sekulaarit tutkijat kieltävät ja hylkäävät mitä ilmeisimmän ja tieteellisimmän todisteen Älyn tuottamasta koodista. Tätä he eivät tee tieteellisten tosiasioiden pohjalta, vaan heidän ideologiansa sanelemana. Voikin todeta perustellusti, että sekulaari ideologia johtaa ihmiset itsepetokseen todistusaineiston tulkinnassa!Saulus-Lähetys / T.T

29.03.2019On mahdollista voittaa syntejä, mutta ei tulla synnittömäksi tässä maailmanajassa
16.03.2019Maria Jumalan äiti?
22.02.2019Kristuksen tulee kasvaa
29.01.2019Jumala alusta alkaen valitsi uskonkuuliaisuuteen
30.12.2018Nykytiede vahvistaa Sodoman tuhon
03.12.2018Jeesus täytti lain meidän puolestamme
13.11.2018Lain muutos ja Kristuksen laki
30.10.2018Synnit naulittu ristinpuuhun
25.10.2018Parannuksia sivuillamme
19.10.2018Teistinen evoluutio on harhaoppien "äiti"

Siirry arkistoon »