Maailman top-ten kemisti torppaa evoluutioteorian

Share |
24.10.2016

Professor_James_Tour.jpg

JAMES TOUR: HUIPPUKEMISTI JA DARWIN-KRIITIKKO

James Tour on orgaanisen kemian tohtori ja Rice-yliopiston (USA) johtava tiedemies. Vuoteen 2014 mennessä hän on ollut tekijänä 489 tieteellisessä artikkelissa ja hänen nimissään on 36 patenttia. Thompson -Reuters rankkasi hänet jokin aika sitten kemistien top-ten listalle. Tour sanoo ettei hän, eikä kukaan muukaan hänen tuntemansa tiedemies, ymmärrä makroevoluutiota (evoluutioteoriaa).

Georgian Teknisellä Korkeakoululla marraskuussa 2012 opiskelijat kysyivät hänen kantaansa evoluutioon. Hän vastasi mm:

- "Kerron teille että, tiedemiehenä ja synteettisen kemian asiantuntijana minun jos kenenkään pitäisi ymmärtää evoluutiota, koska valmistan molekyylejä työkseni. Minä en vain mene kauppaan, osta jotain pakettia ja sitten sekoita sitä ja tätä saadakseni tuota. - Tarkoitan siis, että teen molekyylejä ab initio (alusta asti). Ja minä ymmärrän, miten vaikeaa on rakentaa molekyylejä. Tiedän että jos otan avuksi luonnon oman työkalupakin, se tapahtuu helpommin, koska käytettävissäni on valmiit työvälineet; minun vain tarvitsee sekoittaa sopivasti raaka-aineita. Mutta ab initio alusta saakka, se on hyvin vaikeaa."

- "En ymmärrä evoluutiota ja tunnustan sen teille. Onko minun puoleltani OK sanoa etten ymmärrä? Tiedän että on paljon ihmisiä, jotka eivät ymmärrä mitään orgaanisen kemian synteeseistä, mutta he väittävät ymmärtävänsä evoluutiota. Minä ymmärrän aika paljon molekyylien tekemisestä, mutta en ymmärrä evoluutiota. Ja te sanotte vain "wow" minun täytyy olla todella kummallinen"...

..."minä ymmärrän mikroevoluutiota, minä todella ymmärrän. Teemme sitä koko ajan laboratorio-olosuhteissa. Ymmärrän sitä. Mutta kun on kyse lajiutumiseen tarvittavista muutoksista: kun elinten täytyy muuttua, kun tarvitaan koordinoituja evoluutiolinjoja, kun kaiken pitää tapahtua yhdessä, samassa paikassa ja samanaikaisesti, sitä on hyvin vaikea selittää"...

Tour kertoo tuntevansa monia Yhdysvaltain Kansallisen Tiedeakatemian jäseniä (mukana Nobel-palkittuja). Hän sanoo istuneensa heidän kanssaan kaksittain ja kysyneensä, että ymmärtävätkö he todella makroevoluutiota - sitä miten uudet makromolekyylit syntyivät - eikä heillä ole vastausta.

..."Jos eivät edes Nobel-palkitut tiedemiehet ymmärrä makroevoluutiota niin maallikoilla täytyy olla oikeus kysyä: Jos eivät edes he ymmärrä sitä, miksi meidän sitten pitäisi uskoa siihen? Miksi pitää uskoa teoriaan, jota kukaan ei ymmärrä."

Tour on tarjonnut myös haasteen niille jotka sanovat ymmärtävänsä makroevoluutiota: "Tarjoan illallisen ja kuuntelen selityksiänne vastaan väittämättä. Mutta heti kun en ymmärrä, keskeytän ja pyydän selvennystä. Eikä riitä, että vain toteatte: 'entsyymit sen tekevät'. - Ei, minua varten teidän täytyy mennä yksityiskohtiin, sinne missä molekyylit rakennetaan. - Ketään ei ole ilmoittautunut."

Tässä hänen kyseinen puheensa:


TERMIEN MÄÄRITTELY

Jotta voimme ymmärtää mitä James Tour tarkoittaa puhuessaan evoluutiosta, mikroevoluutiosta ja makroevoluutiosta niin selvennetään termit.

MAKROEVOLUUTIO: Evoluutioteoria (darvinismi): Usko siihen, että ohjaamattomat mekanistiset prosessit (sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta) selittävät kaikki erilaiset ja mutkikkaat elävät organismit. Viittaa merkittävien innovaatioiden ilmestymiseen tai uusien rakenteiden (kuten siivet), ohjaamattomaan kehitykseen. Teoria jonka mukaan kaikki nykyisin elävät organismit, polveutuvat yhteisestä kantamuodosta.

Evoluutioteoria (darvinismi) viittaa makroevoluutioon - makroevoluutio (uuden rakentaminen): Laadullisesti uutta informaatiota edellyttävä uusien geenien, proteiinien, aineenvaihduntareittien, elimien, rakenteiden tai rakennesuunnitelmien synty. Makroevoluutiolla tarkoitetaan täysin uuden rakenteen tai ominaisuuden syntyä. Kun kreationistit puhuvat evoluutiosta he tarkoittavat darvinismia.

MIKROEVOLUUTIO: Muuntelu (sopeutuminen): Viittaa pieneen vaihteluun jota ajan kuluessa tapahtuu populaatioissa. Esimerkkejä ovat perhosten värin ja sirkkujen nokan koon vaihtelu ja uusien koirarotujen jalostaminen. Muuntelu ei ole evoluutiota siinä merkityksessä minkä darvinismi termille antaa, vaikka evolutionistit sitä kutsuvatkin 'virheellisesti' evoluutioksi. Muuntelu on täysin erilainen prosessi, kuin darvinismin hypoteettinen kehitys yksinkertaisista alkutekijöistä monimutkaisiksi.

Muuntelu viittaa mikroevoluutioon - mikroevoluutio (muuntelu, optimointi): Määrällinen muutos jo olemassa olevissa geeneissä, proteiineissa, aineenvaihduntareiteissä, elimissä, rakenteissa tai rakennesuunnitelmissa.

SUMMA SUMMARUM

Tour sanoo ymmärtävänsä todella hyvin mikroevoluutiota (jo olemassa olevan biologian muuntelu), mutta hän ei ymmärrä makroevoluutiota (evoluutioteoria/uuden rakentaminen). MIKSI? SIKSI, että hän on huomannut ettei mikroevoluutio (muuntelu/sopeutuminen) selitä makroevoluutiota (evoluutioteoriaa/mikrobeista ihmiseksi kehitystä) ja siksi hän ei voi ymmärtää niitä, jotka sanovat ymmärtävänsä makroevoluutiota. Hän ei ymmärrä mikä mekanismi voisi selittää hypoteettisen evoluutiohistorian, joka perustellaan makroevoluutiolla (evoluutioteorialla), koska hän tietää sen ettei mikroevoluutio (muuntelu) voi selittää sitä.

Sanalla "evoluutio" Tour viittaa puheessaan "makroevoluutioon", koska se on hänen mukaansa se mitä hän ei nimenomaan ymmärrä. Makroevoluutiolla Tour viittaa uuden rakentamiseen ja yhdistää sen evoluutioteoriaan, koska hän viittaa makroevoluutiolla teoriaan jota kukaan ei ymmärrä.

Tour sanoo, että hänen jos kenen tulisi ymmärtää evoluution (evoluutioteorian väittämien) päälle, koska hän itse tekee molekyylejä. Mutta hän ei ymmärrä niitä, koska hän ei voi ymmärtää miten molekyylitasolla se olisi mahdollista mitä evoluutiohistoria väittää. Toisin sanoen parhaat molekyyliasiantuntijat eivät näe tutkimuksissaan mitään sellaista, joka selittäisi hypoteettista evoluutiohistoriaa. Tämä tarkoittaa sitä, että koko evoluutiohistoria perustuu uskomuksien, ei tieteellisten tosiasioiden varaan.

Kun maailman top-ten kemisti sanoo, että hän ymmärtää todella hyvin mikroevoluutiota, mutta ei ymmärrä makroevoluutiota, niin se tarkoittaa silloin sitä ettei hän näe että mikroevoluutiosta voitaisiin johtaa makroevoluutio. Kun maailman top-ten kemisti torppaa mikroevoluution johtavan makroevoluutioon, tarkoittaa se silloin sitä, että hän torppaa evoluutioteorian. Koska evoluutioteoria perustuu makroevolutiivisiin hypoteeseihin, joita pyritään perustelemaan mikroevolutiivisilla muutoksilla.

Saulus-Lähetys / T.T

30.12.2018Nykytiede vahvistaa Sodoman tuhon
03.12.2018Jeesus täytti lain meidän puolestamme
13.11.2018Lain muutos ja Kristuksen laki
30.10.2018Synnit naulittu ristinpuuhun
25.10.2018Parannuksia sivuillamme
19.10.2018Teistinen evoluutio on harhaoppien "äiti"
11.10.2018Jumalan hyvästä huolenpidosta
28.08.2018Herran Jeesuksen ristin voima
06.06.2018Liiton veri syntien anteeksiantamiseksi
11.05.2018Olkaa turvallisella mielellä, Minä olen; älkää peljätkö

Siirry arkistoon »