Tulevia tapahtumia:

Raahe pääkirjasto Rantakatu 45
Nooan arkki valokuva näyttely koko HELMIKUUN ajan
Toni Torpan valokuvia Yhdysvaltain Kentuckyn Raamatun mittojen mukaisesti tehdystä Nooan arkista.

-----------------------

Kitee 16.2.2019
Keisarinkuja 1 klo 14.00

-----------------------

Nurmes 2.3.2019
Koitiniementie 2 klo 14.00
Ikolan pirtti

-----------------------

Rautavaara 3.3 2019
Savontie 10 klo 11.00

-----------------------

Kitee 9.3.2019
Keisarinkuja 1 klo 14.00

-----------------------
Turku 10.3.2019
Maariankatu 2 klo 16.00


Uusimmat videot:


Jumalan armo on Jumalan rakastavaa hyvyyttä - Osa 2. Älä muuta Jumalan armoa irstaudeksi. Jumalan armo on riittävä. Jumala obn heikoissa väkevä.


Jumalan armo on Jumalan rakastavaa hyvyyttä - Osa 1. armosta pelastetut. Jumalan armoistuin ja lahjavanhurskaus. Jumalan armo ja totuus. Jumalan armo kasvattaa hylkäämään syntiä ja vääriä ja valheellisia oppeja. Jumalan armo kasvattaa elämään totuudessa.


Toni Torppa esittää maailmankuulujen populaatiogeneetikkojen todisteet, jotka kumoavat evoluutioteorian ja osoittavat Raamatun kuvaaman varhaishistorian sopivan täydellisesti todisteisiin. Videolla tuodaan tieteelliset todisteet siitä, että ihminen rappeutuu eikä kehity.


Kiteen Ekklesian Terno puhuu murtuneella sydämellä armahtavaisuudesta ja rakkaudesta koskien uskon sisaria ja veljiä Herrassa Jeesuksessa.


Jumalan tahdon mukainen suhtautuminen sisariin ja veljiin Herrassa Jeesuksessa - Osa 2. Nuhtele sävyisyyden Hengessä. Älä tee mitään itsekkyydessä, riidassa tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan pidä nöyryydessä toista parempana kuin itseäsi.


Jumalan tahdon mukainen suhtautuminen sisariin ja veljiin Herrassa Jeesuksessa - Osa 1. Vaella valkeudessa, totuudessa ja rakkaudessa, älä vaella riita ja eripura sydämelläsi.


Armosta pelastuminen, Hengen pyhitys uskossa totuuteen.


Toni Torppa puhuu Israelin asemasta lopunaikana, sekä siitä onko Israel vanhan vai uuden liiton alainen. Myös korvausteologiaan ja Jerusalemin jakamiseen otetaan videolla kantaa.

Kaikki videot löydät SaulusMedian Youtube-kanavalta:
www.youtube.com/SaulusMedia

Sekä myös kotisivujemme SaulusMedia-osiosta.