Tulevia tapahtumia:

Kitee 18.5.2019
Keisarinkuja 1 klo 14.00

---------------------

Kotka 19.5.2019
Kymijoentie 2 klo 16.00 (Karhula)


Uusimmat videot:

Antonian linnoitus ja Jerusalemin temppeli, osa 2. Uuden testamentin todistus Jerusalemin temppelin sijainnista.


Antonian linnoitus ja Jerusalemin temppeli, osa 1. Missä Jerusalemin temppeli ja Antonian linnoitus sijaitsivat? Vanha testamentti todistaa Jerusalemin temppelin sijainneen Daavidin kaupungissa kuninkaan linnan vieressä. Historia vahvistaa Vanhan testamentin todistuksen.


Raahesalissa 17.4.2019 pidetty Luominen vai evoluutio -tilaisuus. Toni Torppa piti esitelmän, kuinka Raamatun kuvaama historia sopii tieteelliseen todistusaineistoon. Tilaisuudessa mainitun dokumenttielokuvan "Evoluution Akilleen kantapäät" voi tilata täältä - https://kauppa.luominen.fi/eak-yksittainen


Osa 2. Todellinen ja alkuperäinen Jerusalemin temppelin sijaintipaikka. Herra Jeesus on temppeliin johdetun virtaavan veden lähde, esikuva ja täyttymys.


Osa 1. Jerusalemin temppelin todellinen sijainti, esikuvallisuus Jeesuksesta elävän veden lähteenä. Missä Jerusalemin temppelit sijaitsivat? Mikä oli niiden alkuperäinen sijainti? Raamatun ja historian silminnäkijät kertovat temppelin todellisen sijainnin.


Toni Torppa puhuu eri aikakausien Jumalan temppeleistä. Myös tulevaa Jerusalemin kolmatta temppeliä käsitellään videolla.


Voit vain kuvitella miten poliittinen ja uskonnollinen ajattelu sekä perinteinen kristillinen näkemys mullistuisivat, jos temppelivuori Jerusalemissa ei olisikaan Salomonin ja Herodeksen temppelien alkuperäinen sijaintipaikka. Mitä jos Länsimuuri ei olekaan se rakennelma, minkä traditio sanoo sen olevan? Tässä videossa tuodaan esille viimeaikaisia arkeologisia löytöjä, historian todisteita ja Raamatun todisteita, jotka tuovat esille sen etteivät alkuperäiset temppelit sijainneet siellä missä traditio (perinne) sanoo niiden sijainneen.


Palvelukseen asetettu ja Jeesuksen verellä lunastettu Herran seurakunta.


Babylonian Baabelista Jumalan valtakuntaan, osa 3. Babylonialais-katoliset seksisynnit. Babylonialais-katolinen pappien selibaatti. Babylonian uhrikukkulapappeus. Ekumenian eksytys. Uloskutsu Baabelista. Seurakunnan ennallistaminen ja ykseys.

Kaikki videot löydät SaulusMedian Youtube-kanavalta: www.youtube.com/SaulusMedia

Sekä myös kotisivujemme SaulusMedia-osiosta.