Tulevia tapahtumia:

Kitee 26.12.2019
Keisarinkuja 1 klo 14.00

---------------------

Kotka 29.12.2019
Kymijoentie 2 klo 16.00


Uusimmat videot:

Totuuden mukaan eläminen Jumalan rakkaudessa tekee sinut vapaaksi synnin orjuuksista ja kaikesta vääryydestä. Älä anna sitoa itseäsi uudestaan orjuuden ja vääryyden ikeeseen. Herran Jeesuksen veri on vapauden perusta.


Jumalan sanan valossa ennen Herran Jeesuksen tulemusta koko maailma alkaa maailmanlaajuisesti vainoamaan Jeesuksen opetuslapsia. Herätysliike aikakausi päättyy ja alkaa maanalaisen seurakunnan aikakausi, paluu takaisin alkuseurakunnan tilaan ja seurakunnan ykseyteen.


Jumalan valinta Israel temppelin rakentaminen Jeshuan johdolla. Pakanauskovat oksastetaan metsäöllypuun oksina juutalaisten ja luonnollisten oksien kanssa jaloon öljypuuhun, jonka juuri on Herra Jeesus Messias.


Jumala valitsi rakkaudessaan pienen ja heikon Israelin kansan, jonka kautta Herra ilmoitti tahtonsa ja asetuksensa. Jeesus esikuvallisesti ja konkreettisesti erämaassa Israelin kansan kanssa.


Raamatun opetus ihmiskunnan viimeisestä päivästä tässä nykyisessä maailmanajassa.


Jumala auttaa Herran Jeesuksen opetuslapsia voittamaan kiusauksia ja tekemään Jumalan tahtoa. Herran lupaukset toteutuvat elämässäsi kun uskot ja luotat Herraan ja otat uskossa askeleita suuntaan mikä on Jumalan tahto.


Juudan kuningas Joosian aikana kuningas nöyrtyi ja kehotti koko kansaa kaikesta sydämestään seuraamaan Herraa. VT:n esikuvan mukaisesti meidän tulee tässä ajassa uskoa Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu sanoo. VT:n esikuvan kautta meidän tulee myös puhdistaa sydämemme sekä paljastaa ja vihkiä tuhon omaksi kaikki ajassamme olevat eksytykset, jotka on nostettu Jumalan tuntemista vastaan. VT:n esikuvat sopivat täysin tähän nykyiseen luopumuksen aikaan, mutta meidän tulee elää Herran pelossa ja uskonkuuliaisuudessa Herraa rakastaen.


Opetus eläinuhrien palaamisesta Jumalan käskynä tuhatvuotisessa valtakunnassa on vakava harhaoppi, evankeliumin vääristymä, joka halventaa Herran Jeesuksen veren ja sovituksen. Videolla on tämän harhaopin taustaa sekä käsitelty muutaman sananjulistajan näkemyksiä, jotka opettavat tätä harhaoppia. Videolla tuodaan myös esille Raamatun totuus Jeesuksen syntiuhrista Hänen veressään, joka tuo syntien anteeksiantamuksen ja poisti iankaikkisesti eläinuhrijärjestelmän, jota ei enää koskaan palauteta ja ennallisteta.


Ekumenian haureellinen riivaajahenkien eksytys, osa 2. Eksyttävä äärikarismaattisuus on katolisen kirkon luomus.


Ekumenian haureellinen riivaajahenkien eksytys, osa 1. Katolisen kirkon valhe vs. Raamatun sanan totuus.


Toni Torppa piti 1.11.2019 Jyväskylässä Cafe Agapessa esityksen, kuinka biologia vahvistaa Raamatun ilmoituksen. Esityksessä pureudutaan biologisten lajien syntyyn ja siihen, mikä on biologisten ominaisuuksien alkuperä.Kaikki videot löydät SaulusMedian Youtube-kanavalta: www.youtube.com/SaulusMedia

Sekä myös kotisivujemme SaulusMedia-osiosta.