Tulevia tapahtumia:

Tiedote! Saulus-Lähetyksen sivulla olevat kokoustilaisuudet eivät ole tällä hetkellä Saulus-Lähetyksen itse järjestämiä, vaan Saulus-Lähetyksen edustajaa on pyydetty puhumaan tilaisuuksiin. Kokouksen järjestäjät noudattavat tämän hetkistä tilannetta, eikä kokouksiin osallistu kymmentä henkilöä enempää. Muissakin asioissa kokoontumiseen liittyviä yksityiskohtia pyritään noudattamaan. Muutamia kokouksia on peruttu. Jos asiassa tapahtuu muutoksia, niin asiasta tiedotetaan ja ilmoitetaan myöhemmin.

Kitee 4.4.2020
Keisarinkuja 1, klo 14.00


---------------------

Kitee 18.4.2020
Keisarinkuja 1, klo 14.00


---------------------

Jyväskylä 20.4.2020
Kyllikinkatu 1, klo 18.00


---------------------

Jyväskylä 11.5.2020
Kyllikinkatu 1, klo 18.00


---------------------

Jyväskylä 22.6.2020
Kyllikinkatu 1, klo 18.00


---------------------

Jyväskylä 20.7.2020
Kyllikinkatu 1, klo 18.00


---------------------

Imatra 16.8.2020
Esterinkatu 17 (NKY:n tilat), klo 15.00


---------------------

Jyväskylä 24.8.2020
Kyllikinkatu 1, klo 18.00


---------------------

Koronavirus on vakava uhka vanhuksille ja tietyistä sairauksista kärsiville ihmisille. Elämme suuren kriisin keskellä. Videolla tuodaan esille sellaisia asioita koronavirukseen liittyen, että monet eivät tule uskomaan todeksi sitä mitä videolla kerrotaan. Koronavirus ja siihen liittyvät toimenpiteet ovat uuden maailmanjärjestyksen esivalmisteluja. Herran Jeesuksen opetuslasten pitää alkaa tekemään valmisteluja sydämessään kohtaamaan lopunajan haasteet ja uskomaan sekä luottamaan yksin Jumalaan uskon kautta Herrassa Jeesuksessa, uskoen Herraan Jeesukseen totuuden rakkaudessa. Olemme menossa kovaa vauhtia kohti Ilmestyskirjan lopunajan profetoiden täyttymistä. Ihmisen ainoa todellinen turva on Jumalassa. Nyt on aika pitää esillä pelastuksen evankeliumia sielujen pelastumiseksi Jumalan armosta. Herran Jeesuksen opetuslapsen turva on Jumalassa ja Jumala antaa sinulle levon ja rauhan myös tässä lopunajassa ja sen kriisien keskellä, jos sydämessäsi rakastat Herraa Jeesusta totuudessa.


Jumalan sanan profetiat koskien lopunaikoja ennen Jeesuksen toista tulemusta alkavat täyttymään silmiemme edessä. Koronavirus on vasta alkusoittoa sille mikä tulee maanpiiriä kohtaamaan. Herra haluaa valmistaa kansansa elämään uskossa luottaen Jeesukseen lopunajan melskeissä ja suurissa katastrofeissa. Ymmärtäkäämme aikain merkit ja valmistautukaamme kestäväisinä palvelemaan Herraa Jeesusta, vaikka pahuuden vallassa oleva maailma ja pian esille nouseva uuden maailman järjestys alkaa vainomaan Herran Jeesuksen opetuslapsia. Olemme Jumalan armosta Voittajan puolella, amen kiitos Herralle.


Kabbalismin shekina jumalatar eksytys uskovien keskuudessa. Suuren Babylonin uskonnon henkivalta eksyttää lopunaikana koko maanpiiriä, paitsi niitä, jotka rakastavat Herraa Jeesusta totuudessa. Äitu jumalatar kultin vaikutus ortodoksijuutalaisuudessa sekä kristillisten uskonsuuntien keskuudessa. Uskonsuuntien epäraamatullinen naisjohtajuus tulee suoraan muinaisen Babylonin uskonnon naispapitar kultista. Katso ja kuuntele opetus, jossa kerrotaan millä tavalla Babylonin muinaisen uskonnon uskonnollinen haureus ja lihallinen haureus vaikuttaa tänä päivänä totuudesta luopuneiden uskonyhteisöjen keskuudessa. Rakasta Herraa Jeesusta totuudessa.


Sanhedrinin johtaja Hillel Weiss on sanonut, että Jerusalemin kolmas temppeli ei ole juutalaistemppeli, mutta siellä saa rukoilla Israelin Jumalaa, muslimien Allahia tai ketä tahansa jumaluutta. Jerusalemin temppeli ja kabbalismin shekina jumalatar usko ja palvonta. Herran Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeli.


Toni Torppa puhui 1.3.2020 Jyväskylän Sepänkeskuksessa iänmäärityksestä. Käsittelyssä oli kuinka voimme nähdä miljardien valovuosien päässä olevien tähtien valon 6000 vuotta vanhassa universumissa, sekä radioaktiivinen iänmääritys. Toimiiko radioaktiivinen iänmääritys objektiivisen "kellon" tavoin, vai onko kyse enemmänkin uskomuksista? Tarkastelussa erilaisten ajoitusmenetelmien kyky tuottaa luotettavaa tietoa kohteiden iästä. Radiohiiliajoitus paljastaa yllättävän tuloksen.


Daniel 9:27 Jeesus vai antikristus osa 2. todistaa, että Jeesuksen palvelutehtävä Messiaana kesti 3,5 vuotta. Messias Jeesuksen ja antikristuksen välinen ero Danielin kirjassa. Lopunajan uskovien luopumus Danielin kirjassa ja 2 Tess 2 luvussa. Antikristuksen aika lopunajassa 3,5 vuotta. Ylöstempaus suuren ahdistuksen jälkeen. Uudessa Liitossa Messias Jeesuksen opetuslapset ovat Jumalan temppeli. Jerusalemiin rakennettava kolmas temppeli ei ole Jumalan temppeli, vaan kapinahanke Jumalaa vastaan.


Daniel 9:27 Jeesus vai antikristus osa 1. kirjan 9 luvun 70 vuosiviikon profetia puhuu yhtäjaksoisesta 490 vuoden ajanjaksosta, joka alkoi 458 eKr. ja päättyi vuonna 33 jKr. Danielin kirjan 70 vuosiviikon profetia on annettu Israelin kansalle ja Jerusalemille. 70 vuosiviikon profetia sisältää Messiaan ristinkuoleman, joka tarkoittaa sitä, että profetian viimeistä vuosiviikkoa, eli seitsemää vuotta ei voida siirtää kauas tulevaisuuteen ihmiskunnan historian viimeisiin vuosiin. Daniel 9:26 jae kertoo Messiaasta ja Jerusalemin temppelin tuhosta vuonna 70 jKr. Daniel 9:27 jae kertoo Messiaasta ja kauhistuksen siivillä tuleva hävittäjä on Rooman armeija, joka tuhosi Jerusalemin temppelin 70 jKr. Dan 9:27 ei puhu eikä opeta antikristuksesta.


Aukkoteoria on suuri eksytys. Pirkkala Pirkan Pirtti 9.2.2020. Raamattu ei opeta aukkoteoriaa, jonka mukaan 1 Moos 1:1 puhuisi alkuperäisestä maasta, jonka kasvillisuus ja eläimet tuhoituivat saatanan synnin kapinan kautta miljoonia vuosia ennen Aadamin luomista. Aukkoteorian mukaan Jumala olisi 1 Moos 1:2:ssa uudelleen luonut maan. Raamatun sanan totuuden todistus kumoaa aukkoteorian väärän opetuksen.


Toni Torpan puhe 9.2.2020 Pirkkalassa aiheesta: Uskonkriisi - loiko Jumala kuudessa päivässä vai miljoonissa vuosissa? Puhe on vastine piispojen Tieteiden lahja -puheenvuorolle. Puheessa tarkastellaan, mitä Raamattu opettaa luomispäivien pituudesta ja maailman iästä. Lopussa esitetään biologiset todisteet, jotka vahvistavat Raamatun ilmoituksen.


Viimeisen ajan pilkkaajat, jumalattomat himot ja hajaannuksen aikaansaaminen sielullisuuden kautta. Armahtavaisuuden ja sävyisyyden kautta ojennus ja nuhtelu totuutta noudattaen rakkaudessa. Jumalan sanan kaksiteräinen miekka. Riivaajien sielullinen viisaus. Jumalan vaikuttama viisaus on puhdas ja täynnä hyviä hedelmiä. Lihan kuoleman kautta voitto synneistä ja Pyhän Hengen hallintavallan alaisuuteen. Rakkaus Jumalaan on, että noudatamme Jumalan asettamia käskyjä.Kaikki videot löydät SaulusMedian Youtube-kanavalta: www.youtube.com/SaulusMedia

Sekä myös kotisivujemme SaulusMedia-osiosta.