Tulevia tapahtumia:

Hamina 5.10.2019
Rinkimäentie 7 klo 16.00

---------------------

Muurla 13.10.2019
Muurlantie 23 klo 16.30

---------------------

Jyväskylä 14.10.2019
Kyllikinkatu 1 klo 18.00

---------------------

Porvoo 27.10.2019
Aleksanterinkatu 11 klo 16.00

---------------------

Jyväskylä 5.11.2019
Kyllikinkatu 1 klo 18.00

---------------------

Jyväskylä 3.12.2019
Kyllikinkatu 1 klo 18.00


Uusimmat videot:

Ornanin puimatanner oli Jerusalemin temppelin paikka. Raamatun todistuksen mukaan Jerusalemin temppeli oli Daavidin kaupungissa. Öljymäki on temppeliä vastapäätä.


Ajatuksia ja opetusta lopunajan seurakunnalle valmistautumisesta vainojen kautta odottamaan Herran Jeesuksen tulemista.


Raamatun häät - esikuva Jeesuksen tulemuksesta ja ylöstempauksesta. Sulhasen kihlatessa ja noutaessa morsiamensa kertoo, miten Jeesuksen tulemus tapahtuu ja kuinka seurakunnan ylösoton jälkeen alkaa Karitsan häät. Sen jälkeen ei ole enää tässä ajassa mahdollisuutta pelastua, koska kaikkien aikojen koko morsian on otettu Karitsan häihin. Häävaate on esikuva kirkastetusta ylösoton ruumiista, jossa ei ole tahraa eikä ryppyä. Herran Jeesuksen veren kautta tulee pelastus.


Messiaan oma ja vieras eksytyksen tuli seurakunnassa. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei ole enää itsensä oma, vaan Herran oma. Ylpeä eksyy tuomaan vierasta tulta seurakuntaan, josta seuraa hengellinen kuolema, ellei eksytyksestä tehdä parannusta. Jumalan rakkaus ja armo kulkee yhdessä totuuden kanssa.


Risti erämaassa, Golgatalla ja opetuslapsen elämässä, osa 3. Sana tuli lihaksi (Jeesus tuli ihmiseksi) ja asui meidän keskellämme. Jeesus on Jumalan ilmestysmaja. Leeviläinen pappeus on esikuva kuninkaallisesta pappeudesta. Lihan kuolema aukaisee tien Pyhän Hengen voimassa vaeltamiseen. Jeesuksen kuolema ja sovitustyö.


Risti erämaassa, Golgatalla ja opetuslapsen elämässä, osat 1 ja 2. Jumala käski israelilaisia leiriytymään sukukunnittain ristin muotoon ilmestysmajan ympärille. Erämaan risti opettaa kaiken alusta, sillä alussa oli Sana ja Sana oli Jumalan luona ja Jumala (Jeesus) oli se Sana. Erämaan risti opettaa Pojasta (Jeesus), joka on Isänsä oikealla puolella taivaissa. Erämaan risti julistaa Jeesuksen sovitustyöstä ja pelastuksesta, Hänen veressään.


Herra Jeesus haluaa tulla sinun sydämesi messiaaksi. Monet ihmiset ihastuvat Jeesukseen, mutta loukkaantuvat Häneen, kun Jeesus haluaa muuttaa ihmisen sydämen ja kutsuu ihmistä luopumaan synnistä. Riemuitse ja iloitse Jeesuksen veren kautta pelastuksesta lahjasta.


Herran vaikuttama mielenmuutos. Tehkää parannus ja uskokaa Jeesukseen. Jeesuksen veri johtaa parannukseen. Jeesus eheyttää ja parantaa synnin rikkoman sydämen. Hengellinen jumalanpalvelus. Älä turvaudu ihmisen järkeen. Muuttukaa mielen uudistuksen kautta. Kiellä lihasi synnilliset halut ja himot ja seuraa Jeesusta. Lihan kuolema. Koettele ja tutki kaikki ja pidä se mikä on Jumalan hyvää. Jumalan armon rakastava hyvyys totuudessa.


Sana lopunaikaan - Herran kansan ies, osa 2. Uuden Liiton ja Jeesuksen opetus totuudessa. Tulessa puhdistettu kulta uskon kasvun vertauskuvana. Älä väännä vääräksi Herran sanan totuutta. Anna omastasi Herran tahdon mukaan. Herran Jeesuksen veri syntien sovitukseksi ja pyhitykseksi.


Sana lopunaikaan - Herran kansan ies, osa 1. Jeesuksen sovelias ies ja kevyt kuorma. Jumalan palvelijoiden synti ja uskottomuus. Avionrikkojasukupolvi. Jumalan tuomio on suurta rakkautta.Kaikki videot löydät SaulusMedian Youtube-kanavalta: www.youtube.com/SaulusMedia

Sekä myös kotisivujemme SaulusMedia-osiosta.