Lähetys- ja avustustyö ulkomailla

Tällä hetkellä Saulus-Lähetys ry toimii Suomen lisäksi Virossa sekä lisäksi meillä on mahdollisuus olla osallisena Venäjällä tapahtuvassa Herran työssä.

Viron työ on aloitettu jo vuoden 2011 syksyllä ja olemme saaneet Herran armosta viedä viroon tuhansia kiloja ruokaa ja vaatteita Viron uskoville sekä myös hädässä oleville perheille ja vanhuksille. Virossa meillä on uskova yhteistyökumppani joka on tehnyt avustustyötä jo kymmeniä vuosia. Hän on jakanut ruuat sekä vaatteet suoraan apua tarvitseville. Mahdollisuuksien mukaan olemme myös itsekin mukana ruuan ja vaatteiden jakamisessa.

Tulevaisuudessa tulemme panostamaan Virossa entistä enemmän katuevankeliointiin sekä kodittomien auttamiseen. Meillä on ollut rukousaiheena saada myös sellaisia yhteistyökumppaneita, joiden luokse voisi lähettää/viedä ihmisiä jotka haluavat antaa elämänsä Jeesukselle tai tarvitsevat muuten apua.

Lisäksi yhtenä tarpeena ja rukousaiheena on saada asunto käyttöön Virosta. Koimme ikävän takaiskun joutuessamme luopumaan edellisestä asunnosta jota saimme käyttää tässä työssä, koska asunnon vuokraaja ei enää pystynyt pitämään asuntoa. Tämä asia on tärkeä rukousaihe koska asunnon puute rajoittaa käyntikertoja Virossa sekä lyhentää käyntien pituutta kalliiden hotellihintojen takia, jotka jokainen mukana oleva maksaa omasta pussistaan.