Tue työtämme

Haluatko olla mukana mahdollistamassa ja tukemassa Saulus-Lähetys ry:n kautta tapahtuvaa Herran työtä?

Yhdistyksemme toimii täysin uskon varassa ja luotamme Herraan kaikkien tarpeiden täyttäjänä. Jos koet että haluat olla tukemassa työtämme niin olemme kiitollisia ja antamasi apu auttaa meitä viemään evankeliumia eteenpäin ja täyttämään ihmisten niin maallisia kuin hengellisiäkin tarpeita.

Yksi tapa jolla voit tukea meitä on rukous, jolla on ihmeitä tekevä vaikutus. Voit rukoilla työmme eteen päin menemisen puolesta ja myös sitä, että Herra varustaa meitä kaikella mahdollisella tavalla ja saisimme olla valona aina siellä missä milloinkin kuljemme, olimmepa uskovien, uskomattomien tai vaikka media työn parissa. Tarvitsemme myös Herralta tulevaa ymmärrystä, viisautta ja nöyryyttä ihmisten edessä, joten jos koet että haluat rukoilla puolestamme niin tässä oli muutamia aiheita.

Tukeminen on mahdollista myös monella muulla tapaa. Voit tulla tukemaan Saulus-Lähetystä liittymällä kannatusjäseneksi vapaaehtoisen (vuosittaisen tai kuukausittaisen) jäsenmaksun suuruudella tai voit ryhtyä lahjoittajaksi. Lahjoittajana voit antaa lahjoituksina hyväkuntoisia ja puhtaista vaatteita, tavaroita, sekä hyvin säilyvää ruokaa, jotka toimitamme Viroon tai Venäjälle apua tarvitseville ihmisille.

Välitämme apua tarvittaessa myös Suomen alueella, joten kaikenlainen apu on tarpeen koska joku voi tarvita jotain jolle sinulla ei ole enään käyttöä.

Jos sydämmelläsi on jokin tapa, jollla haluat tukea toimintaamme niin ota rohkeasti yhteyttä meihin.