Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan

Share |
10.02.2016

 linnat.jpgMatti ja Pekka vetivät salin täyteen Porissa. Tilaisuus keräsi paikalle 250 kuulijaa, vaikka tilaisuus oli keskellä arkipäivää.  

Monilla kristityillä on selvästi jano kuulla luentoja jotka perustuvat Raamatun ilmoittamaan historiaan. Ihmisillä on halu kuulla ja samalla monet kirkon sisälläkin yrittävät estää heitä kuulemasta. Tätä Matin ja Pekan tilaisuuttakin arvosteltiin ennalta todella paljon. Onneksi saivat sen pitää ja toivottavasti tulevaisuudessa aukeaa uusia tilaisuuksia.

Ensimmäisen Mooseksen kirjan kirjaimellisen historiantulkinnan puolustaminen on todella tärkeää koska saatanan hyökkäys kristinuskoa vastaan kohdistuu nimenomaan Raamatun kuvaamaan varhaishistoriaan joka on koko evankeliumin perusta. saatanan taktiikka on alusta asti ollut kyseenalaistaa Jumalan sana absoluuttisena auktoriteettina ihmisten ajatuksissa. saatana huijasi Eevaa kyseenalaistamalla Jumalan sanan ja samalailla hän yrittää myös huijata kaikkia nykyajan ihmisiä. saatanan ohjukset tänä päivänä ovat "miljoonat vuodet" ja "evoluutio" joidenka avulla hän ampuu kristinuskon perustuksiin - Raamatun varhaishistoriaan. saatana tekee kaikkensa että hän saisi ihmiset epäilemään Raamatun kuvaamaa historiaa. Sillä jos ihmiset eivät voi luottaa Raamatun kuvaamaan historiaan niin se tuhoaa myös luottamuksen Raamatun historiasta nousevaan evankeliumiin.

Tämä on nähtävissä todella selvästä nykyään. Uskon että lähes jokainen evankeliumia julistava henkilö kuulee seuravanlaisen vastalauseen; "Eikös tämä Jeesus jota sinä julistat meille tule siitä kirjasta jonka "tiede" on todistanut olevan satua? Miksi kuuntelisimme väitteitäsi Jeesuksesta joka tulee siitä satukirjasta.. Jne..".

Ihmisille ei kelpaa vastaukseksi - "no, Raamatun varhaishistoria on sivuasia, se ei ole pelastuskysymys" jne.. Jos kirkko tarjoilee saatanan hyökkäykseen vastaukseksi vain vaikenemisen tai asian kiertämisen niin ei ole ihmekään että usko Raamattuun ja sitä kautta evankeliumiin murenee räjähdysmäisesti nyky-yhteiskunnassa. Tästä esimerkkinä olkoon se että "Nolla prosenttia islantilais­nuorista uskoo Jumalan luoneen maan".  

saatana moukaroi kristinuskon perustuksia todella menestyksekkäästi koska kirkko ja niin monet kristityt mukautuvat hänen valheisiinsa ja yrittävät sovittaa ne Raamattuun. Tällainen mukautuminen on kuitenkin todistetusti tuhoisaa evankeliumille sillä ei ihmiset ole niin "tyhmiä" kuin mukautujat joutuvat olettamaan. Sillä jokainen ihminen ymmärtää Raamattua lukiessaan sen että miljoonat vuodet ja evoluutioteoria (ihminen on kehittynyt apinana kaltaisesta eliöstä) ovat kirjaimellista Raamatun ilmoitusta vastaan. Se että Raamatun ilmoitus yritetään mukauttaa miljooniin vuosiin ja evoluutioteoriaan saa väkistenkin Raamatun näyttämään inhimilliseltä teokselta jossa ei ole oikeaa tietoa maailman varhaishistoriasta. 

Toisin sanoen mukauttaminen saa Raamatun näyttämään teokselta jonka ovat kirjoittaneet ihmiset jotka eivät tienneet sitä minkä nykyajan ihmiset tietävät tieteen ansiosta. Mukauttaminen saa Raamatun näyttämään vain ihmisten kirjoittamalta inhimilliseltä teokselta joka sisältää virheitä ja tämä on myös pääsyy miksi ihmiset eivät ole enään niin halukkaita kuulemaan evankeliumin ilosanomaa Jeesuksesta joka antaa synnit anteeksi. Miksi ihmiset kuuntelisivat ilosanomaa syntiuhrista kun he eivät usko edes alkuperäiseen syntiinlankeemukseen? Tämä on nykykirkon ja niiden ongelma jotka pyrkivät mukauttamaan Raamatun ilmoituksen saatanan valheisiin istuvaksi.

Raamatun historia kestää kyllä tieteellisen koettelun ja itseasiassa kokeellinen luonnontiede tukee nimenomaan Raamatun kuvaamaa varhaishistoriaa niin kuin Matti ja Pekka ovat erinomaisesti esittäneet. Nuoren maan kreationistit ovat yksi kaikista halveksituimmista ryhmistä nykyajan akateemisten ihmisten keskuudessa ja syykin on selvä. He puolustavat sitä kenttää johonka saatanan ohjukset moukaroivat kaikista suurimmalla voimalla nykyajan yhteiskunnassa. Siksi nuoren maan kreationistit ovat todella halveksittuja jopa monien kristittyjen piirissä ja jopa kirkon monet johtohenkilöt asettuvat vastustamaan heidän sanomaansa joka perustuu ensimmäisen Mooseksen kirjan kirjaimelliseen uskoon. Kristittyjen tulisi nousta porukalla puolustamaan Raamatun kuvaamaa varhaishistoriaa sillä se on avain evankeliumin menestykseen tänä aikana jolloin Raamattu edustaa vain "satukirjaa" suurimmalle osalle Suomalaisia.

Saulus-Lähetys / T.T

30.03.2017Lapset ovat luonnostaan kreationisteja
05.03.2017Käsitys Jumalasta ohjaa kaikkien elämää: Perususkomukset
28.02.2017Jumalan armo on iankaikkinen
24.02.2017Kaikki ihmiset ovat maailmankatsomukseltaan uskovaisia
31.01.2017Avioliitto ja tasa-arvo
28.01.2017Lähimmäisenrakkauden tähden kristittyjen ei tule tukea sukupuolineutraalia avioliittolakia
04.01.2017Sekulaarien tiedemiesten itsepetos
20.12.2016Älä halveksu Herran kuninkuutta
06.11.2016Kristuksen mielenlaatu ja ylöstempaus
24.10.2016Maailman top-ten kemisti torppaa evoluutioteorian

Siirry arkistoon »